NIEUWS

De kracht van familieopstellingen

Wil je graag persoonlijke groei, innerlijk rust, vrijheid of verbetering van relaties ervaren? Schrijf je dan in bij onze reeks avonden met Familieopstellingen en ervaar de helende kracht van deze unieke methode. Familieopstellingen zijn een krachtige therapeutische methode die verborgen dynamieken binnen families en andere relatiesystemen zichtbaar maakt en transformeert. Deze methode, ontwikkeld door Bert Hellinger, gaat uit van het idee dat ons huidige gedrag, onze gevoelens en zelfs onze gezondheid sterk beïnvloed kunnen worden door onze familiegeschiedenis en de onbewuste patronen die daarin zijn ontstaan. Zowel Natasja als Judith zijn opgeleid bij het Bert Hellinger Instituut Nederland.

Lees verder »

Even op Adem komen…

In deze groep sessie laten we je kennismaken met de kracht van de adem en het benutten van je volledige adem ruimte. Je ervaart Breathfulness Harmoniserend Ademen, om in verbinding met je lichaam te komen. Dit vermindert stress, emoties, belemmerende gedachten en lichamelijke klachten. Zodat je energie weer vrijer kan stromen.

Lees verder »

Breathfulness Retreats

Het Breathfulness Centrum organiseert regelmatig 6 daagse Retreats. Als Breathfulness coach en partner en ook vanuit mijn ervaring als deelneemster, beveel ik je deze Retreat van harte aan.

Lees verder »