Praktische zaken

Praktische zaken

Tarieven

Kennismakingsgesprek

Kennismakings-gesprek

Eerste kennismakingsgesprek en intake, 1,5 à 2 uur: € 100,- inclusief BTW.

Individuele sessie

Een individuele particuliere sessie duurt 1,5 à 2 uur: € 75,- per uur inclusief BTW

Coaching- of Epiphora traject

Er is keuze uit een coaching traject van 5 of 10 sessies

 • 5 individuele sessies, 2 uur: € 650,- inclusief BTW
 • 10 individuele sessies, 2 uur: € 1.195,- inclusief BTW

 

 • Epiphora methode behandeling van 3 sessies: €363 inclusief BTW

Zakelijke coaching

Coaching in/voor ondernemingen, per uur € 95,- exclusief BTW  

Verhindering

Ben je verhinderd of wil je je afspraak annuleren: Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten. Daarna wordt het tarief in rekening gebracht.

 

Verzekeraars en vergoedingen

 • Een sessie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.
 • De (adem) coaching mag niet worden opgevat als medisch advies, noch is de coaching vervanging voor professionele medische expertise of behandeling. Als er een medisch probleem is, raad ik je altijd aan je zorgverlener te raadplegen.

 

Praktisch

 • Meld lichamelijke of psychische klachten altijd voor een sessie. In sommige gevallen is het (op dit moment) niet geschikt voor je. Bijvoorbeeld vlak na een operatie, een hartaanval, vers hersenletsel of ernstige psychische klachten.  
 • Als je zwanger bent kan een ademsessie helpen, het is fijn als je dit van tevoren meldt.
 • Draag tijdens de behandeling makkelijke loszittende kleding. Je kunt je omkleden in de praktijk.
 • Gebruik voor en na de behandeling geen alcohol en niet te veel koffie.
 • Drink na de behandeling water of kruidenthee. Dit bevordert het afvoeren van afvalstoffen.
 • Beoefen oefeningen die je thuis uitvoert altijd veilig: liggend in een comfortabele omgeving, en nooit in het water of als bestuurder van een rijdend voertuig.

 

Betaling

Je betaalt per pin (via een tikkie of QR code) of contant en ontvangt een factuur als je als ondernemer wenst te betalen in verband met BTW teruggave.

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in het centrum van Rotterdam in Studio Oost West, Westblaak 122 C Rotterdam. Studio Oost West bevindt zich in het Thornico gebouw. Ongeveer 25 meter aan uw linkerhand voorbij de receptie van het Thornico gebouw op de Westblaak 88 tref je de ingang van Studio Oost West. Voor meer informatie zie: studiooostwest.nl

 

 

Openbaar vervoer

De praktijk is eenvoudig te bereiken met het Openbaar Vervoer vanaf het Centraal Station. Studio Oost West is ca 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. En via lijn 4 of lijn 7 naar halte Eendrachtsplein, is het enkele minuten lopen. 

 

Kom je met de auto

Houd er dan rekening mee dat in Rotterdam betaald parkeren is. Parkeren is mogelijk bij Apcoa Parking Westblaak, Hartmanstraat 35, 3012 VA Rotterdam.

 

Westblaak 122 C
3012 KM Rotterdam

“Gisteren voor het eerst naar een Breathfulness workshop geweest. Ik wist niet wat ik kon en moest verwachten en ging er volledig blanco in. Ik vond het een erg bijzondere ervaring. Niet verwacht dat het zoveel effect heeft op het lichaam. Mijn lichaam heeft al heel lang niet zo licht gevoeld. Ook mentaal zet het je op een positieve manier aan het denken. De vier begeleidende dames doen het alle 4 op een hele spontane, warme veilige manier, waardoor je jezelf meteen welkom en veilig voelt. 

 

Nog nooit zoiets gedaan, maar na 1 sessie weet ik zeker dat dit niet een eenmalige activiteit zal zijn! Ik kan nu al zeggen dat breathfulness je op zowel fysiek als mentaal vlak heel veel positiviteit en energie geeft!

 

 

Lotje, Rotterdam 15 april 2022