Coaching

Coaching

Aanbod

Eerste afspraak

Tijdens de eerste kennismakingsafspraak bespreken we jouw hulpvraag en wat je doel is. Als het doel of de hulpvraag nog niet helder is, nemen we tijdens de intake de tijd om hier helderheid over te krijgen. We bespreken je fysieke-, mentale en emotionele gezondheid op basis van 4 pijlers: beweging, ontspanning, voeding en adem.

We nemen de tijd om te ervaren wat mijn wijze van coaching, adem- en lichaamsgericht werken inhoudt, zodat je een beeld krijgt of deze vorm bij je past.

Benodigde aantal sessies

Iedereen is uniek en heeft een eigen ontwikkelpad dat verloopt in een eigen tempo. Overhaasten of forceren heeft een averechts effect. Uiteraard stemmen we vooraf af hoeveel sessies je komt. We bepalen samen of je een Individuele sessie of een Traject volgt. 

Tarief

Eerste kennismakingssessie met intake van 1,5 √† 2 uur: ‚ā¨ 100,- (incl BTW) voor particulieren

Individuele Sessie

Bij een individuele sessie is er volledige aandacht voor jouw hulpvraag en de thema’s die op dat moment voor jou spelen. Na een intake bepalen we een intentie, datgene waar je aan wilt werken. Een positieve boodschap voor jezelf. Deze intentie versterkt het bewustzijn en brengt je tot een andere manier van denken. 

Daarna begeleid ik je stap voor stap in een ademsessie naar meer inzichten en verbinding met wat er in je lichaam speelt. Het ademwerk is in eerste instantie bewustwording. Alleen datgene waar je je bewust van bent, kun je doorvoelen en integreren. Dit stimuleer ik door specifieke drukpunten op het lichaam te behandelen. Geblokkeerde energie in de vorm van fysieke, emotionele, mentale of spirituele belemmeringen, komen zo vrij en verminderen.

Daarna volgt een ontspanningsfase, waarin je verder doorleeft wat naar de oppervlakte is gekomen. In deze fase ondervind je vaak gevoelens van mentale en fysieke ontspanning, vreugde, opluchting en heldere inzichten. 

Ter afsluiting is er ruimte om de ervaring, inzichten en aandachtspunten te bespreken. 

Tarief

Individuele sessie: ‚ā¨ 75,- per uur (incl BTW) voor particulieren

Een consult duurt meestal 1,5 √† 2 uur en wordt naar duur van de sessie berekend dus ‚ā¨112,50 tot ‚ā¨150,-

Ben je ge√Įnteresseerd?

Traject

In een traject onderzoeken we de oorzaken en belemmeringen om je hoofddoel te bereiken. Tijdens de sessies wordt duidelijker wat er speelt binnen jouw context, wat je ervaringen, gedrag, gedachten, overtuigingen en zelfbeeld zijn, wat je anders in je leven zou willen, waar je in je leven tegen aan bent gelopen. Maar ook wat jouw unieke kracht is en wat jouw talenten zijn waar je energie van krijgt. 

Door regelmatig deze sessies te volgen, vergroot je je bewustzijn en geef je meer verdieping aan je persoonlijke ontwikkelproces. Fysieke, emotionele en mentale belemmeringen verminderen geleidelijk en/of worden opgeheven. 

De inzichten en ervaringen die je opdoet, integreer en implementeer je in je dagelijkse leven. Met hulp van praktische adviezen kun je thuis ook bewustwordings- en ademhalingsoefeningen doen om je lichaam en geest verder te versterken. 

Tarief

Ben je ge√Įnteresseerd, ik bied trajecten van 5 of 10 sessies

5 individuele sessies van 2 uur: ‚ā¨ 650,- incl. BTW

10 individuele sessies van 2 uur: ‚ā¨ 1195,- incl. BTW

Zakelijke Coaching

Ik coach zowel ondernemers als werknemers bij hun hulpvraag. Bijvoorbeeld bij leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei, verander trajecten, overdracht naar een andere generatie in het familiebedrijf, spanningsklachten, burn-out of bore-out herstel.

Soms heb je veel werkervaring en loop je toch vast in je carrière of in een organisatie systeem. Je ervaart bijvoorbeeld veel stress, of loopt steeds tegen bepaalde patronen aan die je belemmeren. Ik ondersteun je graag bij het bepalen van je koers en doelen. Samen onderzoeken we waardoor je vast loopt. Belemmeringen ontstaan op meerdere niveaus: de omgeving, je gedrag, overtuigingen, waarden en normen, je identiteit of je missie. We zoeken naar de oorzaak en hulpbronnen. Zodat je bewust wordt hoe jij jezelf tegenhoudt vanuit bepaalde gedachten of gevoelens. Met hulp van coaching ga je weer het optimale uit jezelf of je medewerkers halen.

Tarief ‚ā¨95,- per uur (excl BTW)¬†

Ben je ge√Įnteresseerd?

Breathfulness Workshops

Ademen doen we allemaal. Ben je ook bewust van hoe je ademt? En weet je wat een optimale adem jou brengt? De ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft en hoe je je leven beleeft. Tijdens sessies maken we je bewust van je ademhaling en leren we je optimaler te ademen. We gebruiken de bewezen methode van Breathfulness¬ģ¬†harmoniserende ademhaling. In groepen met meerdere deelnemers, ervaar je de kracht van de adem in combinatie met de energie van de groep onder begeleiding van ervaren Breathfulness coaches.

Samen met Breathfulness coaches organiseren wij (adem)inspiratie sessies voor bedrijven of groepen op aanvraag. Ben je ge√Įnteresseerd of ontvang je graag meer informatie over wat we kunnen betekenen, meld je dan hier aan. 

Bekijk de agenda om je aan te melden voor een workshop.

Agenda Workshops

Bezoek een van de workshops om laagdrempelig kennis te maken met een van de coachingsvormen.  Workshops worden in groepsvorm gegeven in Rotterdam (Westblaak 122 Unit C of 146) en Oud Beijerland, tenzij anders vermeld.

Wat, wanneer en waar

zo 23 juni 10.30-12.30 uur
Studio Oost West
Westblaak 146 Rotterdam
Breathfulness Ademcirkel met Live Piano:
Vr 24 mei
19.30 – 22.00 uur
Zinkweg 253 Oud Beijerland
Zo 19 mei 12.30 – 16.00 uur
Zo 29 sept 12.30 – 16.00 uur
Zo 1 dec 12.30 – 16.00 uur
Studio Oost West
Westblaak 146 Rotterdam
Familie opstellingen:
do 4 juli 19.00-21.30 uur
vr 6 sept 19.00-21.30 uur
vr 1 nov 19.00-21.30 uur
Studio Oost West
Westblaak 122C Rotterdam

werkvormen

Coachingsvormen

Coachingsvormen

Ik gebruik diverse coachingsvormen waarin ik mij afstem op jouw proces en doel. Ik volg daarbij mijn ervaring en intu√Įtie. Deze combinatie heeft effect op:

Lichaam

Door een optimaal vrije ademhaling ervaar je fysieke ontspanning. Ademen bevordert de zuurstofstroom naar je cellen en de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam. Door druk uit te oefenen op energieblokkades in je lichaam wordt je lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren en ontstaat weer meer vrije doorstroom van (levens)energie.

Emoties

Vervelende ervaringen of onverwerkte trauma’s die je boos, angstig, schuldig, schaamtevol of verdrietig maken ga je erkennen en doorvoelen. Zodat je weer meer ruimte en plezier ervaart in je leven.

Rationele brein

Via gedachten en de wijze waarop je denkt of ervaringen beleeft, wordt de kwaliteit van je leven bepaald. Negatieve gedachten leiden tot stagnatie van energie. Via onder meer NLP technieken help ik je om je belemmerende gedachten of overtuigingen op te sporen, waar te nemen en om te vormen tot bekrachtigende gedachten en overtuigingen.

Zingeving
Met behulp van systemische opstellingen en de ademhaling krijg je inzicht in je familie verstrikkingen of blokkades. Hierdoor verbind je je met je authentieke zelf. En ga je leren voelen wat echt goed is voor je. Je leert keuzes maken die kloppen. Keuzes die je niet altijd met je hoofd kunt verklaren.

Werkvormen die ik onder meer gebruik zijn:

Breathfulness harmoniserend ademen

Wist je dat…

 • We naar schatting maar 30% van onze ademcapaciteit benutten?
 • Ongeveer 75% van de mensen niet optimaal ademhaalt?
 • Zuurstof een constante en voornaamste bron van (levens)energie is?
 • Het overgrote deel (naar schatting 70%) van afvalstoffen ons lichaam verlaat via de uitademing?
 • Onze hersenen en ons hart de meeste zuurstof nodig hebben?
 • Bij onvoldoende ademen, onze hersenen en ons hart zuurstof onttrekken op andere plaatsen?
 • Je middenrif de belangrijkste ademspier is?
 • Een gespannen middenrif wijst op vastgehouden spanning en emotionele verdringing?
 • Diep ademen de lymfevaten activeert, die op hun beurt dode cellen en water afvoeren?
 • Een goede ademhaling ons fysiek, emotioneel en mentaal in balans brengt?
 • De grootste indicator van levensduur de longcapaciteit blijkt te zijn (*James Nestor)?
 • Breathfulness onder het begrip ademwerk valt?

 

Ademen is een constante en eerste levensbehoefte. Het is het eerste dat we doen als we geboren worden en het laatste voordat we sterven. We kunnen een aantal dagen zonder eten, korter zonder water, maar hooguit één tot enkele minuten zonder adem. 

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat een optimale ademhaling onze gezondheid be√Įnvloedt. Toch zijn we ons niet altijd bewust wat een optimale ademhaling is. Of wat onze ademhaling verstoort? En weten de meeste mensen niet wat een optimale vrije ademhaling brengt!

Onze ademhaling wordt gevormd door het willekeurige en het onwillekeurige/ autonome zenuwstelsel. Het onwillekeurige zenuwstelsel zorgt ervoor dat we ademen zonder dat we ons er echt van bewust zijn. Hierdoor blijven we ademen als we slapen of verstikken we onszelf niet. Het regelt vooral de werking van inwendige organen, onder andere de spijsvertering, het verwijden en vernauwen van bloedvaten, het functioneren van je hart en de werking van je schildklier en lever.

Ons hart laten we niet zomaar sneller kloppen en onze bloeddruk verlaagt niet op commando. Ook je lever ontgift niet zomaar sneller, maar via ons willekeurige zenuwstelsel be√Įnvloeden we wel onze ademhaling. Dit zenuwstelsel staat onder invloed van onze ‘wil’. Hiermee sturen en bewegen we spieren. Door onze ademhaling te vertragen of ontspannen uit te ademen daalt onze hartslag en kan onze geest tot rust komen. We laten meer lucht naar binnen waardoor ons lichaam van meer levensenergie door zuurstof wordt voorzien. En leren bewuster uit te ademen waardoor onze hartslag verlaagt, afvalstoffen worden afgevoerd en spanning vermindert.

De grootste oorzaak van een verkeerde ademhaling is aanhoudende geestelijke druk. Stress, een ongezonde leefstijl, ingehouden emoties, belemmerende gedachten of overtuigingen en onverwerkte ervaringen of trauma’s geven spanning in je lichaam. We houden onze adem in, ademen sneller, hoger of oppervlakkiger om de pijn (teleurstelling, woede, frustratie, twijfel, schuld, schaamte, verdriet etc.) te vermijden. Zo ontstaan belemmerende adempatronen en brengen we ons lichaam in een continue staat van paraatheid. Energie kan niet vrij meer stromen.

Ik gebruik¬†Breathfulness harmoniserende ademhaling. Dit richt zich op de evenwicht en balans in jezelf hervinden. Het betekent letterlijk ‘Adem’ in ‘Volheid’. Het benadert zoveel mogelijk de natuurlijke vrije ademhaling. Door te vertrouwen op de ademstroom, sporen we¬†onverwerkte¬†gebeurtenissen of trauma’s op die je op fysiek, emotioneel, spiritueel of mentaal¬†niveau¬†uit balans halen. Je leert omarmen wat zich aandient, zodat je wat vast zit alsnog doorleeft en herstelt. Een natuurlijke vrije ademhaling brengt niet alleen meer levensenergie en zuurstof in je lichaam, het heeft dus ook een positief effect op je fysieke, emotionele en mentale zijn.¬†

Een natuurlijke vrije ademhaling draagt bij aan:
 • Innerlijke rust en ontspanning
 • Betere slaapkwaliteit
 • Meer levensenergie
 • Ontgifting
 • Doorbreken van belemmerende gedachten of patronen
 • Weerbaarheid en veerkracht bij tegenslagen
 • Verbetering van je geheugen en verhoogde concentratie
 • Bevrijding van emotionele ballast
 • Meer grip op je leven
 • Contact met je onderbewuste om helderheid in je keuze te krijgen
 • Je grenzen beter leren aanvoelen
 • Een versterkt immuunsysteem
 • Stap voor stap dichter bij je authentieke zelf komen
 • En nog veel meer‚Ķ

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Neuro Lingu√Įstisch programmeren (NLP) bevat de meest positieve en effectieve aspecten van psychotherapie, hypnotherapie, en moderne psychologie. Het geeft je handvatten en inzichten om te begrijpen hoe we

Denken

Neuro betekent dat ons denken, doen en voelen wordt bepaald door ons neurologisch apparaat en ons brein. Ons zenuwstelsel verwerkt ervaringen via onze zintuigen: zien, horen, voelen, smaak en reuk.

Communiceren

Lingu√Įstisch wil zeggen de wijze waarop we communiceren met onszelf of anderen, zowel verbaal als non-verbaal. De voorstellingen die we intern maken (representaties) worden gecodeerd, geordend en krijgen betekenis in ons brein.

Ons gedragen
Programmeren houdt in dat door het anders leren aansturen van ons brein we in staat zijn om het leven van onszelf en anderen positief te veranderen.

Afhankelijk van je achtergrond, opvoeding, opleiding, ervaring en karakter kijk je anders de wereld in. Ieder mens ervaart ‘De wereld’ op zijn of haar eigen unieke manier. NLP technieken helpen je bewust te worden van je eigen voelen, denken en gedrag. En ook in dat van anderen. Je wordt steeds bewuster ‘hoe’ jij jezelf soms tegenhoudt vanuit bepaalde negatieve gedachten of gevoelens (twijfel, angst, frustratie, etc). Met NLP technieken coach ik je om dit te veranderen.

NLP helpt je om:
 • Meer controle over je denken, voelen en handelen te krijgen (omgaan met emoties)
 • Je doelen helderder te krijgen (zowel priv√© als werkgerelateerd)
 • Beperkende gedachten los te laten
 • Beter samen te werken en te communiceren
 • Anderen beter te lezen en begrijpen
 • Beter voor jezelf te zorgen (grenzen stellen)
 • Jezelf te uiten zoals jij dat wilt
 • Meer keuzevrijheid te ervaren
 • Succesvoller te worden in dat wat jij leuk vindt.

Lichaamsgericht werk

Je lichaam kan veel aan en is erg wijs. Het is een opslagvat van herinneringen die al vanaf de geboorte en kindertijd plaatsvinden. Wanneer je bepaalde ervaringen niet verwerkt, zetten ze zich vast in je lichaam: het wordt opgeslagen in het celgeheugen, je spieren en je organen. Elk orgaan en elk deel van je lichaam resoneert met een bepaalde emotie of gevoel. Ook negatieve gedachtepatronen en overtuigingen die je jezelf hebt aangeleerd of hebt meegekregen vanuit je familie van herkomst, vinden hun weerslag in je lichaam.

Ons emotionele of ook wel limbisch brein doet er alles aan om fysieke, emotionele of mentale pijn te vermijden. We vinden pijn vooral een stoorzender. Ons lichaam geeft ons dan wel signalen maar we negeren ze. We rennen door, zoeken naar middelen om de symptomen te bestrijden maar de klachten blijven terugkomen. Door het te negeren of weg te drukken denk je dat je de ervaringen een plek hebt gegeven, maar dit is schijn. Je lichaam vraagt namelijk op andere manieren aandacht, geeft signalen af en patronen blijven zich herhalen. Als we continue onze lichamelijke, emotionele en mentale signalen negeren, kan het ook in extreme vorm leiden tot chronische ziektes, depressie of burn-out.

Door bewust te worden van je lichaamssignalen en ruimte en erkenning te geven aan de signalen, kan er een blijvende verandering of verschuiving optreden. Je lichaam is wijzer dan je denkt.

Zelfverantwoordelijkheid nemen en bewustwording van je eigen keuze, is hierbij het belangrijkste en tegelijkertijd lastigste om te realiseren!

In jouw tempo en binnen jouw grenzen, afhankelijk van jouw behoeften, help ik om te onderzoeken wat er achter de opgeslagen ervaringen en herinneringen ligt, waar je zelf moeilijk bij komt. Dit doe ik onder meer door bewustwordingsoefeningen van spanning in je lichaam. Door druk uit te oefenen op energieblokkades in je lichaam wordt je lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren en ontstaat weer meer vrije doorstroom van (levens)energie.

Enneagram persoonlijkheid en de levensfasen

Inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten en valkuilen kan heel verhelderend zijn. Het Enneagram model helpt hierbij. Dit eeuwenoude model betekent in het Grieks ‘negen punten’ en ‘beweging’.

 

Het diagram bestaat uit negen basismodellen van ons gedrag. Elk mens herkent de negen modellen meestal wel in zijn eigen leven, maar er is er één die dominant is. Het dominante model verklaart waarom wij ons op een bepaalde manier gedragen of een bepaalde kijk op de wereld hebben. Het geeft niet alleen een beschrijving van je gedrag, behoeftes en aannames maar ook van positieve en minder positieve drijfveren om situaties in het leven aan te gaan.

 

Aan de hand van gesprekken en testen ontdekken we je enneatype. Dit geeft inzicht in jezelf en in de relatie met anderen en waarom mensen op een bepaalde manier op elkaar reageren. Het helpt om je persoonlijkheid (ego bewustzijn) te doorgronden en te ontdekken wie je in essentie bent en wat je essentie (harts bewustzijn) is.

 

Naast het enneagram als persoonlijkheidstypering wordt het enneagram ook toegepast als procesmodel en ontwikkeling in de levensfasen die we allemaal doorlopen. Elke levensfase kan leiden tot belemmerende gebeurtenissen. Het herkennen en erkennen hiervan in combinatie met je essentietype geeft verheldering in je onbewust automatische denken, voelen en doen.

 

Zo geeft het model een handvat tot persoonlijke ontwikkeling en groei. Zodat je bewust een andere (vaak betere) keuze kan maken. En het kan een blijk van herkenning geven voor jezelf en de mensen om je heen.

Familie- en organisatieopstellingen

Familie- en organisatie
opstellingen

Opstellingen bieden je een helder middel om de diepere oorzaak van problemen te doorgronden. Het heeft tot doel de verborgen belemmeringen binnen je familie- of organisatiesysteem zichtbaar en hanteerbaar te maken. Ieder mens maakt deel uit van systemen. Een familie of een organisatie is een systeem van mensen die, hoewel vaak onbewust, in verbondenheid met elkaar leven of werken. Mensen voelen zich hierin vrij en verbonden maar soms ook gevangen en verstrikt.

Soms draag je bewust of onbewust de lasten van de ander in je familie of een systeem. Met de methode van opstellingen worden verstrikkingen snel in beeld gebracht. Het loskomen uit verstrikkingen is essentieel om stappen te maken en jezelf vrij te maken zodat je je eigen pad kunt gaan.

Epiphora Methode

De missende schakel bij onverklaard uitblijvend herstel

In een gezond lichaam kan de doorbloeding van je brein toch flink verstoord raken. Dit kan jouw herstelkracht enorm onderuit halen en is de hoofdoorzaak van onverklaard uitblijvend herstel. Met de Epiphora Methode breng je de doorbloeding van je brein weer op orde.

Herken je een of meer van de volgende verschijnselen?

 • Een drukkend gevoel op je hoofd en/of hoofdhuid pijn
 • Concentratieproblemen/brainfog
 • Stijve, verzuurde spieren
 • Wazig zien
 • Overgevoeligheid voor licht of geluid
 • Koud lichaam
 • Post long-covid klachten
 • Prikkelbare darmen
 • Fibromyalgie
 • Chronische vermoeidheid syndroom (CVS)
 • (Aura) Migraine
 • Whiplash of een hersenschudding (Postcommotioneel syndroom PCS)
Drukgevoel op het hoofd

Drukkend gevoel op hoofd

Hoofdhuid- of haarwortelpijn
Hoofdhuid- of haarwortelpijn
Wazig zien
Wazig zien
Overgevoelig voor licht of geluid
Overgevoelig voor licht of geluid
Verzuurde spieren
Verzuurde spieren
Koud lijf
Koud lijf
Prikkelbare darmen
Prikkelbare darmen
Brainfog / Hersenmist
Brainfog / Hersenmist

Doe de test en ontdek of de Epiphora Methode wat voor jou kan betekenen.

Wat is de Epiphora methode

Met de Epiphora methode breng je de doorbloeding van je brein weer op orde, voer je opgestapelde afvalstoffen af en breng je het natuurlijke herstelproces weer op gang. De methode is door fysiotherapeut en haptonoom Hans Timmerman ontwikkeld. Door een combinatie van ademtechnieken, houdingen en bewegingen ben je zelf in staat de bloedstroom van en naar je hersenen te verbeteren. Je lichaam kan zo weer beter functioneren en zichzelf genezen.

 
De bloedtoevoer van en naar je hersenen

Jouw lichaam is onder normale omstandigheden uitstekend in staat om zichzelf te genezen. Maar soms kan in een gezond lichaam de doorbloeding van je hersenen flink verstoord raken. Om je hersenen goed te laten functioneren is voldoende aan- en afvoer van bloed nodig. Bloed stroomt van en naar je hersenen door (slag)aders in je nek (achter) en via de hals (voor).

Om te zorgen dat het bloed evenwichtig wordt verdeeld over je voor- en achterzijde van je hersenen, zit in je hoofd een vatenstelsel, die de nekslagaders (achter) verbindt met de halsslagaders (voor) om zo de hersenen optimaal van bloed te voorzien. Dit wordt de ‚Äė‚ÄôCirkel van Willis‚Äô‚Äô genoemd. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bij 65% van alle mensen deze ‚ÄėCirkel van Willis‚Äô niet goed is aangelegd.

Daar hoef je in eerste instantie niks van te merken. Totdat de doorstroming door je nek belemmerd wordt als gevolg van bijvoorbeeld een verkeerde houding, een whiplash of hersenschudding, aanhoudende stress, hoog ademen, hypermobiliteit of Covid. Als dan de Cirkel van Willis ook niet voldoende reguleert, worden sommige functies van je brein bemoeilijkt. Je zenuwstelsel zal in de overleefstand gaan staan, raakt ontregeld en gaat verkeerde signalen afgeven. En dan herstel je niet. Je zit als het ware in een klem en een ‘overleefkramp’.

 
Stress ondermijnt de bloedaanvoer en het zelfgenezend vermogen van je lichaam

Als er ergens in onze hersenen een gebrekkige bloedtoevoer is, gaat ons systeem altijd reageren met een stressreactie. Je zenuwstelsel zal, zeker als zo’n beperkte bloedtoevoer lang aanhoudt, zó strak in de overleef-stand gaan staan, dat het niet automatisch weer terug kan komen in de normale, ontspannen stand. Je komt dus in een continue fight-or-flight-modus terecht en het lukt je zelf niet hieruit te komen, je zit klem in je eigen verkramping. Als dit het geval is heeft het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam geen kans zijn werk goed te doen.

 
Afspraak maken

Herken jij je in dit verhaal en wil je van je klachten af? De Epiphora zelfhulp methode, kan het verschil maken tussen w√©l of amper/ niet herstellen. Gemiddeld komen mensen 3-5 individuele sessies, afhankelijk van hoe snel je lichaam herstelt. Ik leer je de Epiphora methode aan, vervolgens verfijnen en verdiepen we het. Na de Epiphora methode kijken we waar ik je eventueel verder mee kan helpen herstellen met hulp van onder meer Breathfulness¬ģ ademwerk, lichaamsbewustwording en coaching.

 
Tarief

‚ā¨365 (incl BTW) voor 3¬†individuele sessies

“Voor het eerst een ademsessie gedaan bij Natasja van Authentas Life-en Ademcoaching. Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten. Allereerst een intake gedaan en toen een intentie gezet. Daarna begon Natasja met het begeleiden van mijn ademhaling. Ik wist niet wat mij overkwam. Zij kon mij met haar stem naar totale ontspanning brengen. Niet alleen fysiek ook mentaal. Natasja zorgde er ook voor dat ik mij volledig veilig voelde bij haar. Wat een lieve integere vrouw, die weet waar ze mee bezig is. Ik gun iedereen deze ervaring.”

 

Laurinda, Zoetermeer 30 januari 2022