Nieuws van Authentas - Natasja Kwakman

Breathfulness Retreats

Breathfulness Retreats

Deel dit bericht op:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

Het Breathfulness Centrum organiseert regelmatig 3- en 7-daagse retreats. Als Breathfulness coach en partner en ook vanuit mijn ervaring als deelneemster beveel ik je deze retreats van harte aan.

Op breathfulness.nl vind je meer uitleg en alle data:

Enneagram / Levensfasen

Retreat betekent letterlijk jezelf tijdelijk terugtrekken, even pas op de plaats maken en afstand nemen van de hectiek van alledag. Geen telefoon, geen nieuws, geen social media, geen vastgeroeste patronen, maar tijd nemen om stil te staan, te luisteren en te ervaren wat er is en wat zich aandient.


De Breathfulness Retreat is om een shift te maken in je bewustzijn. Om wakkerder โ€“ minder over alert en met een gezonde dosis spanning vs ontspanning โ€“ in het leven te staan en je sterker te verbinden met je eigen kern. Een Retreat voor iedereen die vanuit het hart wil leven en bereid is om te gaan ontdekken. Een Retreat om een levensverandering te realiseren.


Samen met een enthousiast team Breathfulness coaches zorgt het Breathfulness Centrum voor de inspirerende combi van bewustwording, harmoniserend ademen, lichaamsbewustzijn, voelen, stilte, plezier, ontspanning en contact met de natuur.

Laatste nieuwsberichten

Nieuws van Authentas - Natasja Kwakman

Even op Adem komen…

In deze groep sessie laten we je kennismaken met de kracht van de adem en het benutten van je volledige adem ruimte. Je ervaart Breathfulness Harmoniserend Ademen, om in verbinding met je lichaam te komen. Dit vermindert stress, emoties, belemmerende gedachten en lichamelijke klachten. Zodat je energie weer vrijer kan stromen.

Lees verder ยป