wat anderen zeggen

Reviews

Klacht: Onrustig, niet goed kunnen ontspannen, gevoel van ‘op slot zitten’

 

“Met bovenstaande klachten ben ik bij Natasja gekomen. Ik had geen idee hoe een ademsessie werkt. Doordat ik goede verhalen hoorde over Natasja en de ademsessies besloot ik het een keer te proberen. Daar heb ik geen spijt van gekregen. Het heeft me na 2 sessies al zoveel opgeleverd. Ben een stuk rustiger en kan me beter ontspannen wat heel fijn is. Verder is het gevoel ‘op slot’ te zitten voor een groot deel verdwenen en ben ik veel actiever en helderder. Nu, een paar weken na de laatste sessie, ervaar ik dat nog steeds.

 

Door de verbonden ademhaling ervoer ik op een gegeven moment een enorme rust, ruimte en stilte. Het was heel bijzonder hoe in die rust allerlei antwoorden en ingevingen ‘binnenkwamen’. Het was vooral opmerkelijk hoeveel rustiger en tegelijkertijd levendiger ik me daarna voelde.

 

Natasja begeleidt de sessie op een heel prettige en ongedwongen manier en helpt je aan het begin van de behandeling je thema heel zuiver en helder te krijgen, ook dat deel van de behandeling heb ik als zinvol en prettig ervaren.  Door de rust en de veiligheid die ze creëert ontstaat een sfeer waarin je volledig jezelf kan zijn.  Ademen lost zoveel dingen op, zowel fysiek als mentaal. Ik ga zeker een nieuwe sessie afspreken en raad het iedereen aan die meer rust en ruimte in zichzelf wil ervaren. Dankjewel Natasja”

 

Mevrouw C, Rotterdam 28 februari 2022

“Voor het eerst een ademsessie gedaan bij Natasja van Authentas Life-en Ademcoaching. Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten. Allereerst een intake gedaan en toen een intentie gezet. Daarna begon Natasja met het begeleiden van mijn ademhaling. Ik wist niet wat mij overkwam. Zij kon mij met haar stem naar totale ontspanning brengen. Niet alleen fysiek ook mentaal. Natasja zorgde er ook voor dat ik mij volledig veilig voelde bij haar. Wat een lieve integere vrouw, die weet waar ze mee bezig is. Ik gun iedereen deze ervaring.”

 

Laurinda, Zoetermeer 30 januari 2022

“De ademsessie van Natasja Kwakman was een verademing. Heel rustig en ontspannen voelde ik tijdens de sessie in mijn hele lijf hoe het met me ging en wat ik nodig had. Ik ging de sessie in met een intentie en Natasja leidde me geduldig en kundig door de ademsessie heen, met aandacht voor de intentie. Tijdens de sessie ontstonden er daardoor nieuwe inzichten. Ik voelde me weer een beetje herboren! Van harte aanbevolen!”

 

Cora, Rotterdam 28 maart 2022

De begeleiding door Natasja en haar collega’s tijdens de workshop ‘Ervaar de kracht van de adem’ heb ik als heel kundig en warm ervaren. Ik ben er met meer rust en een dosis ontspannen energie weer weg gegaan. Zeker tijdens of na een periode van stress of onrust, door welke reden dan ook, kan ik een ademworkshop of individuele sessie bij Natasja aanraden. Doen!

 

Mevrouw I., Rotterdam 15 april 2022

Gisteren voor het eerst naar een Breathfulness workshop geweest. Ik wist niet wat ik kon en moest verwachten en ging er volledig blanco in. Ik vond het een erg bijzondere ervaring. Niet verwacht dat het zoveel effect heeft op het lichaam. Mijn lichaam heeft al heel lang niet zo licht gevoeld. Ook mentaal zet het je op een positieve manier aan het denken. De vier begeleidende dames doen het alle 4 op een hele spontane, warme veilige manier, waardoor je jezelf meteen welkom en veilig voelt. 

 

Nog nooit zoiets gedaan, maar na 1 sessie weet ik zeker dat dit niet een eenmalige activiteit zal zijn! Ik kan nu al zeggen dat breathfulness je op zowel fysiek als mentaal vlak heel veel positiviteit en energie geeft!

 

Lotje, Rotterdam 15 april 2022

Natasja is zeer prettig en oprecht en zegt waar het op staat als collega. Vanuit een zachtheid begeleid Natasja haar cliënt rechtstreeks van hart tot hart. Samen met haar kom je gegarandeerd tot de oorsprong van een blokkade.

 

Nadia, Steenbergen (collega Breathfulness)

De breathwork sessie met Natasja heeft veel losgemaakt bij mij. Met haar rustige ‘zijn’ en stem voelde ik me veilig en heeft zij mij naar een pijnstuk gebracht waar ik mij niet van bewust was. Onder haar begeleiding liet ik die pijn toe en doorleefde het intens. Na de sessie voelde ik dat ik kwetsbaar mocht zijn en hulp mag vragen, iets wat niet in m’n woordenboek voorkwam. Voor mijzelf en m’n directe omgeving is de transformatie voelbaar en merk ik dat kwetsbaar durven zijn je veel meer blijheid en verbinding oplevert dan de ”ik heb niemand nodig en los het zelf wel op” houding. Geven is fijn, maar ontvangen ook, zowel voor jezelf als voor degene die je de hand reikt. Heel erg bedankt Natas, je bent een life-changer…

 

Thea, Rotterdam 21 februari 2023